Neeleman, de Zorg installateur

De samenleving veranderd, we zijn meer aangewezen op ons zelf en moeten meer en meer met eigen middelen zorgen dat er ook in de huidige woning een comfortabele en veilige manier van leven kan worden gecreëerd. 

Met het oog op deze veranderingen heeft Neeleman zich op deze doelgroep georiënteerd en kunnen wij sinds enkele jaren een compleet zorgprogramma aanbieden.

Gelet op de omstandigheden, de wensen en de benodigdheden kunnen wij uw woning levensloopbestendig maken, deze service rijkt zeer ver. 

Gaat het om aanpassing van sanitair, verhoogde closet, wandbeugels of douchezittingen, of aanpassingen zoals telefoon, doormelding, verwarming en domotica. Neeleman is voorbereid om u het complete programma te bieden. Naast deze onderdelen bieden wij een 55+ zorg-serviceprogramma waarin wij woningeigenaren boven de 55 jaar een uitgebreide service bieden die betrekking heeft op de gehele woning, u kunt hier bij denken aan alle zaken binnen- en buitenshuis die betrekking hebben op reparatie en onderhoud. Meer weten over levensloopbestendig wonen en de zorg-service van Neeleman, neem dan contact met ons op.

Bel voor meer informatie of een afspraak met een adviseur 088-5006000

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht