Zorg


Wie aan zorg denkt, denkt vaak aan ziekenhuizen of bejaardenhuizen. Maar bedenk wel dat de meeste 65-plussers zolang als mogelijk in de eigen woning willen blijven. De tijd en toekomst zal dus enorm veranderen, en deze veranderingen vragen om de juiste mogelijkheden om de wil naar langer zelfstandig te realiseren. Neeleman is goed voorbereid op deze veranderingen en heeft zich gespecialiseerd als adviseur en installateur op weg naar langer zelfstandig.

 

De zes doelgroepen


Maar er is meer, wij richten ons op zes relatief veel voorkomende doelgroepen:

  1. bewoners van een levensloopgeschikte woning;

  2. beperkte mobiliteit / rolstoelgebruikers;
  3. COPD-patiënten;
  4. mensen met visuele beperkingen;
  5. licht dementerende (zelfstandig wonend);
  6. mensen met verstandelijke beperkingen (zelfstandig wonend).

Daarbij richten wij ons op mensen die (nog) zelfstandig wonen, in een bestaande woning. Dat betekent, dat het gaat om mensen met lichte beperkingen en niet om mensen die intensieve zorg nodig hebben. Binnen elke doelgroep zijn er nog grote verschillen mogelijk van geval tot geval.

 

Onze bijdrage aan langer zelfstandig


Wij menen een goede en kwalitatieve bijdrage te kunnen leveren aan deze doelgroepen die langer zelfstandig willen blijven wonen, Neeleman installatietechniek heeft immers alle mogelijkheden en kennis in huis om zowel de vraagstukken in te vullen als het gaat om de technische aspecten of de bouwkundige zaken die nodig zijn om het langer zelfstandig wonen ook daadwerkelijk te realiseren.

Denk hierbij aan intercom en data communicatie, noodroep systemen, domotica, temperatuur regelingen, toilet en doucheruimte aanpassingen, bouwkundige zaken zoals het gelijkvloers maken van badkamers of het rolstoel toegankelijk maken van de woning.

Maar denk ook aan energie besparende oplossingen zodat op langere termijn ook de kosten van zelfstandig wonen draagbaar zijn en dat ouderdom en de ongemakken die daarbij horen het levenscomfort niet in de weg zullen staan.

Ook uw woning kunnen wij levensloopgeschikt maken, maak een afspraak met onze adviseur.  

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht