Klantenservice

Heeft u vragen over onze dienstverlening, dan kunt u altijd telefonische contact met ons opnemen, of gebruik het contactformulier om uw vragen aan ons kenbaar te maken.
  

Ontvang uw facturen digitaal!


Graag bieden wij u de mogelijkheid om onze facturen per e-mail te versturen. Deze facturen worden standaard als .pdf bestand verzonden. Op uw verzoek kunnen wij deze ook als .xml bestaan aan u versturen. Digitaal factureren is goed voor het milieu, het bespaart kosten en voor u het grote voordeel dat u onze facturen altijd weer kan terug vinden in uw mailbox. Meld u nu aan en ontvang uw nota's digitaal, u vindt het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

 

Facturen vragen?


Heeft u een vraag over de inhoud van een ontvangen factuur dan kunt u deze met het factuur vragen fomulier aan ons stellen of telefonisch op 088-5006000, u vindt het formulier onder aan deze pagina. 

Contact met Neeleman installatietechniek bvDigitale facturenFactuur vragen

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Digitale facturen

Als klant van Neeleman kunnen wij uw facturen als .pdf bestaand per e-mail aan u toesturen. Digitaal factureren heeft grote voordelen, het is goed voor het milieu, het bespaart kosten en voor u als klant het voordeel dat u ze altijd kunt terug vinden in uw mailbox.

Met u aan met het onderstaande formulier. 

  • Mijnheer Mevrouw
  • PDF-Formaat (consumenten & bedrijven) XML-Formaat (alleen voor bedrijven)
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Factuur vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over een ontvabgen factuur, kunt u gebruik maken van het onderstaande formulier.

  • Gemarkeerde velden zijn verplicht