Ketelvervanging


Een nieuwe cv-ketel koopt u bij Neeleman, wij zijn al tientallen jaren specialist in het vervangen van cv-ketels en hebben reeds vele duizenden toestellen geplaatst. Wij zijn dealer van Budgetketel, ATAG en Remeha en leveren ook Nefit, Vaillant, Itho-Daalderop, Intergas en Viessmann cv-ketels tegen zeer concurrerende prijzen. Verder verzorgen wij de service en onderhoud aan deze cv-ketel en bij storingen is onze 24/7 storingsdienst voor u beschikbaar.

Budgetketel


Wij zijn de huisinstallateur van Budgetketel Nederland, Budgetketel is de snelst groeiende cv-ketel leverancier van Nederland en is een onderdeel binnen de groep van Neeleman Bedrijven die cv-ketel levert en installeert tegen de beste prijs. Kijk voor alle ketels en de beste aanbiedingen op www.budgetketel.nl 
 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht