Neeleman is deelnemer in Meer Met Minder

Door energie te besparen, kunt u flink wat geld besparen op uw energierekening. Belangrijk, want energie wordt alleen maar duurder. Bovendien is wonen in een energiezuinig huis erg comfortabel én gezonder. Want energiebesparende maatregelen, zoals het aanbrengen van isolatie, zorgen dat vocht en tocht verleden tijd worden. In de zomer zorgt een goed geïsoleerde woning bovendien voor een aangename temperatuur en wordt het binnen niet te warm. De geluidsoverlast vermindert ook nog eens. En dat woont een stuk prettiger. Natuurlijk is het wel belangrijk dat uw goed geïsoleerde huis ook goed geventileerd wordt. Anders ontstaan alsnog vochtproblemen en schadelijke stoffen, wat tot gezondheidsklachten kan leiden.

Bent u bang dat het nemen van energiebesparende maatregelen duur of ingewikkeld is? Dat is niet nodig! Met eenvoudige ingrepen kunt al veel voordeel behalen. Denk aan het aanbrengen van dubbel glas, of spouwmuurisolatie. Op deze site hebben we alle relevante informatie voor u gebundeld. Handig, want op internet is zoveel informatie te vinden, dat u snel het overzicht verliest.

Voor de uitvoering kunt u terecht bij onze Meer Met Minder-aanbieders zoals Neeleman. Daarnaast adviseren wij u graag over subsidies en financiering. En als u wilt, coördineren wij ook de uitvoering van de maatregelen.

Energie besparen was nog nooit zo makkelijk!

Contact met Neeleman installatietechniek bvOfferte aanvraag Bel mij terug

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Bel mij terug

  • De heer Mevrouw
  • calendar_edit bin
  • --- Maak een Keuze --- 8:00 - 11:00 11:00 - 15:00 15:00 - 18:00 Hele dag s Avonds
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht