Riolering

Voor de aanleg en herstel van rioleringsinstallaties kunt u het beste de installateurs van Neeleman inschakelen. Als sinds 1936 zijn wij als loodgieter actief en hebben zeer veel ervaring met de aanleg van rioleringssystemen.

Onderhoud, reparatie en herstel van leidingsystemen die verzakt zijn of gebroken. Neeleman heeft de kennis en kunde in huis om deze werkzaamheden uit te voren en maakt hierbij gebruik van de meest moderne apparatuur. Traceren en repareren!

Het is natuurlijk niet moeilijk om even de boel open te graven en een leiding te repareren, maar wij hebben moderne apparatuur om leidingen te traceren zodat niet de hele tuin ondersteboven gehaald wordt, maar beperkt wordt gegraven waar het probleem ook daad werkelijk zit. Verstopping?

Ook voor verstoppingen schakelt u Neeleman in, wij beschikken over riool-reinigingsapparatuur voor kleine en grote leiding systemen, doorspuiten of doorveren van leidingen en het controleren van het leidingstelsel met een camera-inspectie. Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht