Hydrofoor

Is de waterdruk in uw woning, appartementen complex of bedrijf niet toereikend, dan is dat niet vreemd. Het komt vaker voor dat door bepaalde omstandigheden de waterdruk te lag kan zijn. Neeleman installeert oplossigen welke de waterdruk kan verhogen en hierdoor meer comfort geeft.

Verschillende systemen en merken
Er zijn meerdere mogelijkheden om oplossing te bieden voor dit probleem, wij raden wel aan om te gaan voor een systeem van goede kwaliteit zoals wij altijd leveren, dit zorgt voor plezier in gebruik, betrouwbaarheid en minder onderhoudskosten. Wij leveren onderandere systemen van Grunfoss, Wilo en DAB.

Hieronder ziet u een mooie animatie van het DAB E.Sybox systeem, heeft u intresse in een hydrofoor installatie, neem dan contact met ons op met het aanvraagformulier of bel 088-5006000 
 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht