Dakgoot vervanging

Neeleman is dé zinkspecialist, wij leveren zinken dakgoten in standaard in de maatvoeringen of produceren deze in eigen werkplaats, onze zinkspecialisten zorgen voor een perfect ontworpen en maatgevoerde dakgoot van hoog kwalitatief zink. Enkel of meervoudig!

Wilt u de dakgoten enkel aan uw woning laten vervangen, of wilt u voor meerdere woningen een offerte ontvangen, Neeleman zorgt voor een scherpe aanbieding in beide gevallen. Ook de moeilijke klussen!

Het maakt niet uit of de werkzaamheden aan een standaard woning moeten gebeuren, of heeft u een moeilijke en ingewikkelde goot of dakconstructie, wij zijn de specialist en kunnen in iedere situatie de kwaliteit leveren die u van de zinkspecialist mag verwachten.U huis een monument?

Heeft u een oude stadswoning met zinken muurafdekkingen of loketten en wit u deze in de oude originele stijl laten herstellen, dan bent u bij Neeleman aan het juiste adres, bel ons gerust voor een oriënterend gesprek of laat direct een offerte maken.

Hemelwaterafvoeren
Naast zinken dakgoten maken wij ook zinken afdekkers, de zogenaamde dekstukken voor over uw dakranden. Ook authentieke zinken hemelwaterafvoeren met scharnierbeugels en wrongen kunnen wij zeer netjes voor u aanbrengen.

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht