Camera-inspectie


Problemen met uw riolering in beeld brengen, dat kan onderandere met een camera-inspectie. Deze methode is zeer effectief en soms de enige om een goed beeld te krijgen van de problemen.

Visuele inspectie


Neeleman installatietechniek biedt u de mogelijkheid om een visuele inspectie te laten doen en een vrijblijvende offerte uit te laten brengen voor het oplossen van het probleem. Zo kunt u voordelig en snel van uw rioolproblemen worden afgeholpen.

Ook een verregaand onderzoek kunnen wij u tegen een scherp tarief aanbieden. Om zonder onnodig sloop- en graafwerk uw leidingstelsel te controleren en te inspecteren wordt er met geavanceerde camera's gewerkt waarbij u een advies wordt uitgebracht, desgewenst op DVD met rapportage. Dit kan zijn in de vorm van een periodieke reiniging of een aanpassing dan wel een vernieuwing.


Indien reparatie of vernieuwing noodzakelijk is wordt door ons een vrijblijvend offerte geemaakt om voor de lange termijn van de problemen af te zijn en onnodige kosten en overlast te voorkomen.

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht