Consumenten


Als consument (particulier) bent u bij Neeleman installatietechniek in goede handen, wij leveren al sinds onze oprichting in 1936 een groot deel van onze diensten aan consumenten. Of het nu gaat om een storing of een hele verbouwing, wij hebben als totaalinstallateur de kennis en kunde in huis om iedere klus succesvol te maken.

Totaalinstallateur


Een kleine greep uit onze werkzaamheden; gas, water en centrale verwarming, dak, lood en zinkwerk, elektrotechniek en domotica, het zijn allemaal zaken die in en om het huis voorkomen en waar wij u in kunnen adviseren en de uitvoering op ons nemen. 

 

Duurzaam


Het is bijna de kern van de hedendaagse installatietechniek, duurzaam, energiebesparing of zelf energie opwekken. Neeleman is al ruim 20 jaar actief met duurzame oplossingen voor woningen. U kunt hier denken aan HRe cv-ketel (wkk), hout-gestookte cv-ketels (biomassa), zonneboilers (thermisch), pv-panelen (fotovoltaïsche) en warmtepompen. Maar ook regenwater-systemen die voor het doorspoelen van de toilet, het gebruik van de wasmachine of vaatwasser gebruikt kan worden leveren, installeren en onderhouden wij voor onze klanten. 

 

Meedenken kost niets


Heeft u plannen, groot of klein en worstelt u met het toepassen van de technische installatie, het maken van een lichtplan of het creëren van sfeer in en om uw huis, dan moet u ons zeker in de arm nemen, wij zijn smaakmakers en ons advies is bijna altijd gratis.

 

 

Contact met Neeleman installatietechniek bvOfferte aanvraagService-aanvraag

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Service-aanvraag

  • De heer Mevrouw
  • calendar_edit bin
  • calendar_edit bin
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht