Aannemers


Bouwen doe je natuurlijk met Neeleman, wij zijn de perfecte bouwpartner! Met ons complete aanbod van diensten maken wij u het makkelijk, wij bieden de hoogste kwaliteit, de beste flexibiliteit, zeer vooruitstrevende installatietechniek met duurzame mogelijkheden tegen marktconforme prijzen. Verder zoeken is dus niet nodig, met Neeleman in uw bouwteam scoort u 100%

Verbouwen


Gaat u een woning verbouwen, traditioneel of modern, conventioneel of duurzaam, Neeleman adviseert u en uw klant over de mogelijkheden en adviseert in trends, lichtplan en inrichting in combinatie met de mogelijkheden van de techniek 
 

Nieuwbouw woningWoning- of villabouw


Nieuwe woning bouwen op een eenvoudige manier vraagt tegenwoordig al snel om toepassingen die de EPC verbeteren, Neeleman is als geen ander specialist op het gebied van duurzame installatie’s, van zonneboiler tot warmtepomp met bodemcollectoren.

 

Maar ook voor de luxe villa bieden wij een compleet pakket van diensten, voor duurzaam bouwen, domotica systemen, zwembad verwarming, lichtplannen, beveiliging en camera systemen.

 

Bouwen met Neeleman maakt de communicatie eenvoudiger, de bouwkosten goedkoper en uw project tot een succes. 

Contact met Neeleman installatietechniek bvOfferte aanvraag

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht