ECOPACKS, de Energielabel Boosters van Neeleman

Met een andere kijk op investeren in duurzame energiesystemen, introduceert Neeleman Installateurs ECOPACKS©

Door het combineren van de meest rendabele systemen is het mogelijk om in 5 jaar tijd 61% rendement te behalen, laat u informeren door een van onze adviseurs hoe duurzame systemen in uw situatie grote voordelen kunnen behalen. 

De Installateurs van Neeleman zijn al sinds de jaren ´80 actief in duurzame energiesystemen, wat begon met de ontwikkeling van de eerste zonneboiler is nu uitgebreid naar een totaalpakket van zonneboilers, pv-systemen, hybride cv-ketels en warmtepompen. Maar ook in verlichting is de opmars van duurzame ontwikkeling niet meer te stuiten. 

Voor zowel woningen en bedrijven heeft Neeleman ECOPACKS ontwikkelt, een samenstelling van de meest gangbare en innovatieve duurzame producten die betaalbaar zijn en op een korte termijn kunnen worden terugverdiend.

ECOPACKS zijn de Energielabel Boosters van NeelemanDe meerwaarde van een woning met een A, B of C Energielabel is aanzienlijk, een woning met een Energielabel wordt sneller verkocht en er wordt gemiddeld ook meer voor betaald.

Waarom investeren in duurzame energiesystemen?


Energie zal de komende jaren steeds duurder worden, de overschotten aan elektrische energie in het buitenland, zullen vermoedelijk niet leiden tot een lagere prijs van stroom, het voordeel zal dus vooral verdwijnen in de zakken van de energie reuzen.

Waarom nu investeren in duurzame energiesystemen?


Op dit moment (tot 31-12-2014) is het lage btw-tarief van 6% op arbeidsloon van kracht voor particuliere investeringen, die geeft al 15% voordeel op de montage kosten van dergelijke installaties, overigens geld dit voor alle klussen aan uw woning. 

Ook door de economische malaise stijgen de prijzen vrijwel niet, ze zijn immers fors gedaald en zo lang de economie niet groeit zal dit nog wel even aanhouden, vraag zal immers altijd de prijs beïnvloeden.

 

Een eengezinswoning met een energielabel E verbruikt de komende 10 jaar € 17.100,00 meer aan energie dan een woning met een A Label, Ook het milieu krijgt 3100kg CO2 te verwerken.   Bron Milieu Centraal


Waarom Neeleman als uw duurzame installateur?


De diensten van Neeleman zijn zeer breed, met 78 jaar ervaring op zowel de verwarming, elektra en loodgieters en de vele jaren ervaring in het complete gamma aan duurzame installaties, komt u niet voor verrassingen te staan, wij zijn al vele jaren dagelijks actief met duurzame installaties.

ECOPACKS in Hét InstallatieHuis


Naast de gewone installatie producten hebben wij ook veel duurzame producten ter presentatie in onze showroom, hybride ketels, warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen kunnen wij u hier laten zien.

 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht