Vacature

 

Neeleman zoekt wegens uitbreiding nieuwe medewerkers

Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen zijn wij als totaalinstallateur al 82 jaar actief in de installatiebranche waarbij
we installatiewerken uitvoeren voor particulieren, bedrijven en aannemers. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit tussen Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, maar het komt ook voor dat we elders in het land projecten uitvoeren.

Als huisinstallateur van Budgetketel voeren wij alle installatiewerkzaamheden uit en daarnaast doen wij badkamerrenovatie projecten voor derden en in eigen beheer. Verder zijn wij al tientallen jaren actief in de verkoop, installatie en het onderhoud aan duurzame installatie zoals; zonneboilers, warmtepompen, wtw-ventilatiesystemen, pv-systemen en LED projecten.

Neeleman is een toonaangevende installateur met zeer veel en lange ervaring op het gebied van duurzame installaties, een uitdaging met toekomst ligt dan ook bij ons voor je klaar. 

Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen blijven voldoen, zijn wij op korte termijn op zoek naar nieuwe medewerkers in de onderstaande functies. 

 • Zelfstandige loodgieters/installatiemonteur
 • Leerling loodgieters/installatiemonteur
 • Zelfstandige (leidinggevende) elektromonteurs
 • Leerling elektrotechniek
 • ZZP loodgieters / cv-monteurs
 • Stagiaire administratief 
 • Servicepartners (meerdere regio’s in NL)
 • Installatiepartners (meerdere regio’s in NL)

ZELFSTANDIGE LOODGIETER/INSTALLATIEMONTEUR

Je bent een specialist in je vak als loodgieter waarbij je werkzaamheden verricht zoals de aanleg en onderhoud van waterleidingen-, afvoeren, verwarmingsinstallaties. Daarnaast heb je een goede ervaring in het aanbrengen en onderhouden van dak, lood en zinkwerk. In jouw zelfstandige functie ben je de verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taaluitstekend in woord en geschrift.   

LEERLING MONTEUR(S) WTB

Kom jij net van de middelbare school en ben je op zoek naar een baan met leermogelijkheden, dan kunnen wij je misschien een mooie uitdaging bieden waarbij je tijdens werk in combinatie met een opleiding jezelf kan ontwikkelen tot zelfstandige verwarmingsmonteur en loodgieter. In jouw functie ben je samen met je leidinggevende monteur een verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.  

ZELFSTANDIGE ELEKTROMONTEUR
Je bent een goed opgeleide specialist in je vak als elektromonteur waarbij je werkzaamheden verricht zoals de aanleg en onderhoud van elektrotechnische installatie, PV-systemen en andere technische installaties. In jouw zelfstandige functie ben je de verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

LEERLING MONTEUR(S) ELEKTROTECHNIEK
Kom jij net van de middelbare school en ben je op zoek naar een baan met leermogelijkheden, dan kunnen wij je misschien een mooie uitdaging bieden waarbij je tijdens werk in combinatie met een opleiding jezelf kan ontwikkelen tot zelfstandige elektromonteur. In jouw functie ben je samen met je leidinggevende monteur een verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.  

ZZP LOODGIETER / CV-MONTEURS

Wij zoeken naar ervaren loodgieters en/of cv-monteurs voor het aanleggen van leidingwerk, standleidingen en daarnaast ben je inzetbaar voor ketelvervanging werkzaamheden in enkel stuks en projecten matige situaties in nieuwbouw, renovatie voor woningbouw en utiliteit waar productiegericht wordt gewerkt en je beschikt over de nodige ervaring. Daarnaast heb je de nodige kennis en ervaring in afmontage van leidingwerk, centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties. Voor deze functie is het van belang dat je er verzorgt en representatief uit ziet en dat je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift beheerst.

STAGIAIRE ADMINISTRATIEF

Ben je op zoek naar een stage plek als administratief medewerker, dan hebben wij wellicht een tijdelijke periode beschikbaar die kan aansluiten op je opleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

SERVICEPARTNERS
Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar servicepartners centrale verwarming ten behoeve van het uitvoeren storingsbezoeken en service en onderhoud opdrachten. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze servicepartners die wij hebben vastgelegd in een prospectus. Geïnteresseerde kunnen zich middels een korte (bedrijf)presentatie van uw eigen bedrijf en kwaliteiten per e-mail (info@neeleman.com) bij ons melden.     
       
INSTALLATIEPARTNERS
Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar installatiepartners centrale verwarming ten behoeve van het uitvoeren cv-ketel installatieopdrachten. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze installatiepartners die wij hebben vastgelegd in een prospectus. Geïnteresseerde kunnen zich middels een korte (bedrijf)presentatie van uw eigen bedrijf en kwaliteiten per e-mail (info@neeleman.com) bij ons melden.        

Als medewerker bij Neeleman bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO kleinmetaal, een goed salaris. Bedrijfskleding, benodigde gereedschappen, PBM's en een bedrijfswagen voor de zelfstandige monteurs, opleidingsmogelijkheden en een interesante loyaliteitspremie.  

Heeft u interesse in een van deze functies dan kunt u deze middels een schriftelijke sollicitatie aan ons richten waarbij u uw motivatie duidelijk weergeeft en tevens een Curriculum Vitae als bijlage meestuurt. Dit alles kunt u mailen ter attentie van de heer L. Neeleman op het e-mailadres pz@neeleman.com

Wil je liever direct contact, bel dan met 088-5006000 en maak direct een afspraak.** BENADERING DOOR UITZEND- EN DETACHERINGBUREAU'S WORDT NIET OP PRIJS GESTELD.   

 

Sollicitatie-formulier

Sollicitatie-formulier

 • De heer Mevrouw
 • Nee Ja
 • Gemarkeerde velden zijn verplicht