Laatste nieuws - ATAG Ultra-HR XL met MIA/Vamil

Geplaatst: 24 oktober 2011 om 11:25.

De Nieuwe ATAG Ultra-HR XL 

 

- Maximum output in the box!
- Rendement 110,3%
- Van 70kW  tot 1.1MW

 

De ATAG XL is een wandhangende hoog vermogen CV-ketel die zijn toepassing vindt in nieuwbouw en renovatie waar grote vermogens worden gevraagd van 70kW tot 1,1 MW.


Dezelfde technologie die ten grondslag ligt aan de zuinigste CV-ketel van ATAG is ook toegepast in de nieuwe ATAG XL. De gepatenteerde OSS warmtewisselaars van RVS zorgen jaar in jaar uit voor het allerhoogste rendement van 110,3%*. Dit maakt de ATAG XL tot de zuinigste in de markt.


Dankzij het allerhoogste rendement van 110,3%* heeft u minder energie nodig om dezelfde hoeveelheid warmte op te wekken. Hierdoor kunt u met een ATAG XL flink besparen op uw energiekosten. Reken uit uw voordeel!


Het gebruik van duurzame materialen en toepassing van de RVS OSS warmtewisselaar zorgen voor een minimale onderhoudsfrequentie en een maximale levensduur van de CV-ketel. Dit maakt, in combinatie met de investering de ATAG XL in cascade tot de verwarmingsinstallatie met de laagste Total Cost of Ownership (TCO).

 Extra belastingvoordeel via MIAVamil. De door de overheid ingestelde MIAVamil regeling beloont investeringen die échte milieuwinst opleveren.

 

De aanschaf en installatie van ATAG XL systeem* komt als enige in Nederland in aanmerking voor de MIAVamil regeling .

Hoe werkt het:
De MIA regeling geeft u de mogelijkheid te profiteren van een extra aftrekmogelijkheid van de fiscale winst van maar liefst 27% van de totale XL installatie. Uitgaande van een investering van € 40.000,- kan dit oplopen tot een netto belastingvoordeel van € 2.700,- tot € 5.600,-.De Vamil regeling biedt de mogelijkheid om 75% van de investering op een willekeurig moment af te schrijven. Het is zelfs mogelijk 75% van de investering al in het eerste jaar af te schrijven. Dit betekent een rentevoordeel omdat u in dat jaar minder belasting hoeft te betalen.


Kortom, onderaan de streep betaalt u voor uw ATAG XL installatie fors minder!
Meer informatie over de regeling en het aanvraagformulier MIAVamil vindt u op
www.agentschapnl.nl/miavamil

 

» Volgende bericht: 14 november 2011 om 13:24 - De winterkou komt er weer aan!
« Vorige bericht: 01 september 2011 om 10:05 - Voor optimale financiŽle zekerheid!