Laatste nieuws - Voor optimale financiŽle zekerheid!

Geplaatst: 01 september 2011 om 10:05. Laatste aanpassing: 01 september 2011 om 13:44.

 

Het ATAG ZekerheidsPlan. Voor optimale financiële zekerheid

Heeft u uw nieuwe ATAG CV-ketel gevonden? ATAG, helpt u ook graag aan de juiste financiering. Betrouwbaar én gemakkelijk, want u regelt het direct bij uw dealer.

ATAG biedt u de mogelijkheid om de aanschaf en installatie van uw nieuwe ATAG CV-installatie in één overzichtelijk plan onder te brengen: het ATAG ZekerheidsPlan. Hiermee vermijdt u een grote uitgave in één keer en weet u zeker dat u zorgeloos voor de overeengekomen periode van uw ATAG verwarmingssysteem kunt genieten. Met het ATAG ZekerheidsPlan kunt u kiezen voor een jaar uitgesteld betalen of u betaalt gedurende een looptijd van 10 jaar een vast bedrag per maand. Goed te weten is dat u profiteert van een aantrekkelijke rente en dat u zich ook kunt beschermen tegen inkomensderving bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid.

 

+ Eén jaar uitgestelde betaling

+ Eén vast maandbedrag voor aanschal en installatie

+ Betaling spreiden over over 10 jaar 

+ Overzichtelijk

+ Aantrekkelijke rente 

+ Betrouwbaar

 

De keuze is aan u!
U kunt de betaling van uw ATAG CV-ketel spreiden over een periode van 10 jaar, tegen een vast bedrag per maand. Daarnaast is het mogelijk de aanschaf en installatie pas over een jaar te betalen. Hiervoor is een eenmalige bijdrage verschuldigd. Na dat jaar wordt de betaling alsnog gespreid over een periode van 10 jaar, tegen een vast bedrag per maand. Eventueel kunt u na het jaar uitgesteld betalen (een deel van) het bedrag afbetalen.

Optimale zekerheid
U heeft geen grote uitgave in één keer en u weet van tevoren precies waar u aan toe bent. Uw ATAG SelectDealer kan u precies informeren over de vaste rente en de uiteindelijke kosten per maand. De financiering van uw ATAG ZekerheidsPlan wordt ondergebracht bij Santander Consumer Finance.

 

Vraag nu het ATAG ZekerheidsPlan aan!
Bij uw ATAG SelectDealer kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Zodat u precies weet wat de voordelen en de kosten per maand zijn.

ATAG CV-ketels staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een hoog rendement. Om het ATAG ZekerheidsPlan ook aan deze eisen te laten voldoen heeft ATAG Verwarming gekozen voor samenwerking met Santander Consumer Finance Benelux B.V., een onderdeel van de Santander Groep, die behoort tot de grootste financiële instellingen wereldwijd.

 

Documentatie : ATAG Zekerheidsplan Rekentabel

Documentatie : ATAG Zekerheidspakket folder

 

 

Kijk hier voor meer informatie op deze pagina : Budgetketel 

 

 

» Volgende bericht: 24 oktober 2011 om 11:25 - ATAG Ultra-HR XL met MIA/Vamil
« Vorige bericht: 17 augustus 2011 om 15:10 - Nieuwe vacatures bij Neeleman