Laatste nieuws - Nieuwe vacatures bij Neeleman

Geplaatst: 17 augustus 2011 om 15:10.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als loodgieter, cv-monteur of elektrotechnische monteur, kijk dan snel bij onze vacatures.

 

Werken bij Neeleman

Neeleman installatietechniek, een totaalinstallateur met zeer veel ervaring op traditionele en duurzame installatietechniek. Sinds 1936 met de hoofdvestiging in Waddinxveen, opereren wij in geheel Zuid-Holland en richten ons op de consumenten, zakelijke markt en aannemerij. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden technische installaties in eigen beheer en zorgen ervoor dat onze klanten tevreden zijn met onze diensten en producten, als medewerker van Neeleman mag jij hierbij een belangrijke bijdrage aan geven!

 

Ben jij een van onze nieuwe medewerkers?
Neeleman bestaat 75 jaar. Door steeds weer nieuwe en betere installaties te ontwikkelen, is het altijd interessant om bij Neeleman te werken, onze diensten gaan verder dan basis installatie techniek, wij richten ons namelijk veelal op nieuwe technieken en duurzame installaties, als nieuwe medewerker zal je dus een veelzijdige en een job hebben!

Solliciteren bij Neeleman

Wil jij direct solliciteren bij Neeleman, klik dan hier om het formulier te openen of stuur uw sollicitatie aan Neeleman Bedrijven, Postbus 220, 2740 AE Waddinxveen, ter attentie van de heer Thomas van der Kuij. Voor vragen kunt u bellen, 088-5006000. 

 

 

» Volgende bericht: 01 september 2011 om 10:05 - Voor optimale financiŽle zekerheid!
« Vorige bericht: 25 mei 2011 om 20:59 - Waanzinnige actie ATAG E325C CW5 combiketel