Laatste nieuws - Neeleman financiert met HOMExcellent

Geplaatst: 18 maart 2011 om 22:04. Laatste aanpassing: 18 maart 2011 om 22:06.

Neeleman vult zijn product assortiment uit met HOMExcellent. Hiermee kunnen wij tegemoet komen aan de wensen van onze klanten om alle producten die wij leveren aan te kunnen bieden met 1 jaar uitgestelde betaling en/of betaling per maand. 


Van dakgoot tot meterkast, van cv-ketel tot complete badkamer renovatie!


HOMExcellent Vast ®
Met HOMExcellent Vast betaalt u uw aankoop gespreid over een aantal maanden terug. U betaalt de rente en aflossing in gelijke maandelijkse termijnen. De looptijd mag u zelf kiezen. Deze ligt tussen de 60 en 120 maanden. De rente staat gedurende de looptijd vast. U komt dan ook niet voor ongewenste verrassingen te staan. Daarnaast heeft u altijd de mogelijkheid om vervroegd, boetevrij af te lossen.

De rente van HOMExcellent Vast kan fiscaal aftrekbaar zijn, indien u deze financiering afsluit voor woningonderhoud of woningverbetering van uw eigen woning (hoofdverblijf)*. Rente op leningen voor andere doeleinden, waaronder het financieren van uw inrichting is niet aftrekbaar. In veel gevallen kan een lening voordeliger zijn dan een hypotheek. U heeft namelijk geen bijkomende kosten voor de notaris en taxatie van uw huis.

De voordelen van HOMExcellent Vast op een rijtje:

  • Fiscaal aftrekbare rentekosten indien financiering wordt gebruikt voor woningonderhoud of woningverbetering

  • Geen taxatie- en notariskosten en afsluitprovisie

  • Maandbedrag staat gedurende de gehele looptijd vast

  • Vervroegd boetevrij aflossen is altijd mogelijk

HOMExcellent Vast: De financiering voor woningverbetering!

HOMExcellent Comfort®
Nu al genieten van uw aankoop en pas over een jaar betalen?

Dat is pas comfortabel. U kunt uw mooie plannen per direct in vervulling laten gaan.

Het werkt als volgt: Gedurende 12 maanden heeft u uitstel van betaling. U betaalt het eerste jaar dus helemaal niets! Daarna betaalt u het aankoopbedrag in gelijke maandelijkse termijnen terug. U hoeft hier niets voor te doen; wij regelen alles voor u!

Gedurende de terugbetaalperiode heeft u de zekerheid dat het vooraf afgesproken maandbedrag, de looptijd en het rentepercentage niet zullen wijzgingen. Wilt u toch eerder aflossen? Dat kan altijd en hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht. De keuze is geheel aan u!

HOMExcellent Comfort: De financiering voor woningverbetering met een jaar uitgestelde betaling!

 *Raadpleeg de belastingdienst of uw persoonlijke belastingadviseur voor de voorwaarden. Santander geeft geen fiscaal advies.  

Meer weten? bezoek ons adviescentrum 

» Volgende bericht: 25 mei 2011 om 20:59 - Waanzinnige actie ATAG E325C CW5 combiketel
« Vorige bericht: 03 februari 2011 om 19:42 - Vandaag in Dagblad de Pers