Laatste nieuws - Eersteklas energiebesparing met Wilo

Geplaatst: 18 december 2010 om 10:04. Laatste aanpassing: 18 december 2010 om 10:06.

Tot 90% besparing
Ieder huishouden zit vol van energievreters. De ergste zijn standaard ongeregelde verwarmingspompen. Door ze te vervangen door de nieuwe HR pomp Wilo-Stratos PICO kunnen uw relaties hun jaarlijkse energierekening tot gemiddeld € 141,- verlagen. Door een energiebesparing tot 90% in vergelijking met standaard verwarmingspompen is de Wilo-Stratos PICO de winnaar in de A-klasse. Dit is mogelijk door de unieke 3-Watt technologie. De prijs van deze pomp betaalt zich dus vaak al in het eerste jaar terug.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De nieuwe standaard bij Wilo
De Wilo-Smart A zorgt voor significant meer comfort dan welke vergelijkbare andere standaard pomp. Door de nieuwste motor- en pomphuis hydraulica zijn energiebesparingen tot wel 70% mogelijk.

 

5 jaar A-label garantie
Groen staat voor het allerlaagste energieverbruik! Zo wordt het op het energielabel voorgesteld. In 2001 leverde Wilo als eerste fabrikant ter wereld Hoog-Rendement (HR)-pompen welke voldoen aan de strenge eisen van het Energie A-label. Wilo geeft 5 jaar garantie op alle Wilo Energie A-label pompen. Wilo wil het gebruik van energiezuinige pompen stimuleren en zodoende bijdragen aan de internationale doelstellingen ter vermindering van de CO2 emissie.

 

Voorbeeldig? Dat noemen wij 'Pumpen Intelligenz'.

 

» Volgende bericht: 14 januari 2011 om 09:51 - ZOA Business Ambassadeurs bezoeken Cambodja
« Vorige bericht: 11 december 2010 om 12:52 - Welkomst kortingsvoucher 10%