Laatste nieuws - Bent u klaar voor de winterpret?

Geplaatst: 29 november 2010 om 12:19. Laatste aanpassing: 29 november 2010 om 12:22.

 

U hebt het vastwel gemerkt dat de winter nu toch echt gaat beginnen, maar heeft u de juiste voorbereidingen getroffen! Is uw cv-ketel in orde, doen alle radiatoren het wel, kunnen de radiatoren of waterleiding niet bevriezen?

Hier even wat tips om problemen te voorkomen;

  • Laat uw cv-ketel een onderhoudsbeurt geven, hiermee kunt u voortijdig problemen herkennen en stookt u deze winter ook weer het meest efficiënt. U heeft al een onderhoudsabonnement bij Neeleman installatieservices vanaf € 56,00
  • Controleer de werking van “alle” radiatoren, zet de radiatorkranen open en de kamerthermostaat hoog, zo kunt u controleren of de radiatorkranen niet geblokkeerd zijn.
  • Sluit uw buitenkranen af en zorg dat deze zijn afgetapt. Koppel ook de tuinslang af, want hierdoor kan de kraan volledig leeglopen en ondanks de goede voorbereiding toch bevriezen. (ook belangrijk bij de zogenaamde “antivrieskranen”)
  • Zorg dat de dakafvoeren niet verstopt zijn met bladeren! Bij veel vorst en water op het dak kan de dakbedekking kopt vriezen en bij veel smeltende sneeuw kunt u een behoorlijke lekkage krijgen.
  • En er zijn nog wel zaken te bedenken die voor u van toepassing kunnen zijn!

 

Met deze goede voorbereidingen bent u klaar om de winterpret te laten beginnen!
Hebt u onverhoopt toch onze hulp nodig, schroom niet ons te bellen, Telefoon 088-5006000

 

» Volgende bericht: 10 december 2010 om 09:20 - Superdeal ATAG A244EC combiketel
« Vorige bericht: 09 november 2010 om 19:11 - Maak kans op een GRATIS ATAG combiketel