Laatste nieuws - Ventileren naar behoefte

Geplaatst: 08 november 2010 om 23:20. Laatste aanpassing: 09 november 2010 om 19:04.

Het unieke ComfoFan CO2-systeem van J.E. StorkAir is een combinatie van gecontroleerde natuurlijke luchttoevoer, centrale mechanische luchtafvoer en CO2-regeling.


Met het ComfoFan CO2-systeem wordt de luchtkwaliteit in de woning gemeten door één of meer CO2-sensoren. Afhankelijk van de gemeten CO2-concentratie geeft de sensor een signaal aan de ventilator om meer of minder af te zuigen uit keuken, badkamer, slaapkamer en toilet. De zelfregelende roosters in de ramen, kozijnen of schuifpui voeren verse lucht van buiten aan. Hierdoor ontstaat er een optimale regulering van verse lucht in de woning. De bewoner is zo verzekerd van een optimaal binnenklimaat op basis van hun behoeften, en dit tegen een zo efficiënt mogelijk energieverbruik.

 

De CO2-sensor kan handmatig ingesteld worden of op automatische stand ventileren. De sensor geeft de bewoner inzicht in de luchtkwaliteit door middel van LED's.

 

Het systeem is eenvoudig te integreren in nieuwbouw én bij de renovatie. Daarnaast is het systeem eenvoudig uit te breiden met meerdere sensoren en/of een timer. Het ComfoFan CO2-systeem staat voor eenvoud, gemak en comfort voor zowel installateur als voor eindgebruiker en geeft een EPC-winst tot 0,22! 

 

    

 

» Volgende bericht: 09 november 2010 om 19:11 - Maak kans op een GRATIS ATAG combiketel
« Vorige bericht: 06 november 2010 om 10:42 - Uneto-VNI wil verplichte inspecties