Laatste nieuws - Remeha HRe combiketel geeft stroom

Geplaatst: 17 april 2010 om 13:01. Laatste aanpassing: 24 april 2010 om 09:16.

Neeleman gaat Remeha HRe combiketel verkopen!

Door de Remeha HRe combiketel in ons leveringsprogramma op te nemen, is ons aanbod in duurzame energie systemen verder uitgebreid. Naast de mogelijkheden van zonne-energie doormiddel van zonneboilers, hybride combiketels, pv-systemen of waterpompen op lucht of bronnen is dit een prachtige aanvulling van onze duurzame strategie.

 

Al sinds eind jaren '80 is Neeleman al actief als leverancier van duurzame energie installaties. In deze lange periode hebben wij veel ervaring opgebouwd met de mogelijkheden en middelen toe te passen in vrijwel elke situatie, zo hoeft u niet een nieuw huis te bouwen om een warmtepomp toe te passen, ook integratie in uw huidige woning of bedrijf bestaat tot de mogelijkheden. 

 

De Remeha HRe®-ketel
Met trots presenteert Remeha in het voorjaar van 2010 ’s werelds eerste HRe®-combiketel. Een revolutionaire cv-ketel, die niet alleen warmte en warm water, maar ook elektriciteit levert. Met de Remeha HRe®-ketel kunt u straks profiteren van een topkwaliteit cv-ketel waarmee u uw stroomverbruik voor een belangrijk deel zelf terugverdient. Een moderne ketel die HR-technologie combineert met de laatste stand van techniek.

De Remeha HRe®-ketel is ontworpen om op een zeer efficiënte manier energie te leveren. Dat is al heel mooi maar de HRe®-ketel doet nog iets extra. Met een 'state of the art' ingebouwde aardgasmotor wordt elektriciteit opgewekt die u vervolgens weer zelf kunt gebruiken!

Uw jaarlijkse energiebesparing bedraagt zo al snel ruim € 350,- Dat is goed nieuws voor uw portemonnee én u gaat ook nog op een efficiënte en milieuvriendelijke manier met energie om. Ten opzichte van een elektriciteitscentrale wordt ca. 60% CO2 bespaard op de productie van elektriciteit.

 

Lees verder in ons dossier: duurzame energie systemen  

 

Share/Bookmark

 

» Volgende bericht: 24 april 2010 om 09:18 - Neeleman SolarEvent 2010
« Vorige bericht: 13 april 2010 om 16:36 - Nieuwe website online