Laatste nieuws - ATAG wint Best Managed Companies

Geplaatst: 13 september 2010 om 21:47.

 

ATAG wint Best Managed Companies Award

 

ATAG is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De competitie maakt jacht op de best geleide ondernemingen van Nederland binnen het groot- en middenbedrijf.

De jaarlijkse Deloitte competitie wordt dit jaar voor de derde keer in Nederland georganiseerd. ATAG Heating Holding. doet voor de tweede keer mee en mag de gewaardeerde titel Best Managed Companies 2010 een jaar lang dragen. Het Best Managed Companies programma richt zich op niet beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. Het programma valt op omdat het niet alleen gaat om omzetgroei. De focus ligt op excelleren door goed management. Onderdelen als strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur verdienen speciale aandacht binnen het programma.

 

Neeleman installatietechniek feliciteert ATAG met deze erkenning, want niet alleen ATAG kan blij zijn met deze waardering, ook wij zijn trots om al vele jaren trouw zaken te doen met een partij als ATAG die het gewoon goed doet! Ook voor Neeleman installatietechniek dus een opsteker!

 

Proficiat,

Team Neeleman Bedrijven 

 

ATAG Verwarming www.atagverwarming.nl

 

» Volgende bericht: 18 september 2010 om 05:26 - Neeleman dealer Bornay windturbines
« Vorige bericht: 07 september 2010 om 19:19 - Elga Hybride WP 2000,00 subsidie!