Laatste nieuws - Neeleman dealer Techneco producten

Geplaatst: 06 september 2010 om 19:22. Laatste aanpassing: 06 september 2010 om 19:28.

Duurzame ontwikkelingen

In het kader van duurzame ontwikkelingen en de producten die daar bij horen, heeft Neeleman besloten de producten van Techneco op te nemen in zijn assortiment om hiermee een nog breder aanbod te kunnen bieden!  

 

Over Techneco
Ruim 15 jaar betrouwbare en ervaren partner
Denken in oplossingen ten aanzien van het gebruik van duurzame energiesystemen. Dat is wat Techneco beweegt. Daar liggen onze roots. Al meer dan 15 jaar zet Techneco zich in om een doorbraak in de toepassing van duurzame energiesystemen te realiseren. Betrouwbaarheid, vernieuwing en gedrevenheid kenmerken onze werkwijze.

 

Techneco energiesystemen
Techneco levert energiesystemen voor de woningbouw, bestaande bouw, renovatie en utiliteit. Maar ook voor vakantie woningen, zwembaden, woonboten en kwekerijen. Ons ervaren team is altijd op de hoogte van de nieuwste techniek en ontwikkelingen in het vakgebied. Samen met onze opdrachtgevers realiseren wij vooruitstrevende, rendabele projecten.

 

klimaatsystemen

Techneco biedt als een van de weinige leveranciers in Nederland compleet geïntegreerde klimaatsystemen aan. In het geval van een warmtepompsysteem, kunnen wij zowel de bron, de warmtepomp, de aansluitsets als het afgiftesysteem leveren. Wij zorgen ervoor dat de verschillende componenten perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien heeft Techneco het grootste assortiment kwaliteitswarmtepompen in Nederland! Daardoor worden de beloofde rendementen ook daadwerkelijk behaald en geeft Techneco 5 jaar volledige garantie op het systeem. De verkoop en installatie van onze systemen loopt via de installateur de groothandel.

 

zonnepanelen
Wilt u het hoogste rendement uit de zon halen? Dan is een compleet zonnesysteem van Techneco een goede keuze. Het Techneco PV concept bestaat uit een opstelling, panelen en omvormers. Wij hebben veel ervaring met het berekenen en toepassen van de systemen. U krijgt dus altijd de juiste configuratie. Ook de verkoop en installatie van deze systemen loopt via de installateur of de groothandel. Uiteraard leveren wij ook losse componenten.

 

Vanaf heden kunt u bij ons terecht voor het unieke product, de ELGA warmtepomp die ideaal is toe te passen in de bestaande bouw, de aanschafprijs en de terugverdientijd zullen u verrassen!

 

Website Techneco www.techneco.com 

 

Voor meer info, kijk op www.neeleman.com of bel mij terug!

 

» Volgende bericht: 06 september 2010 om 20:54 - Neeleman in windturbines
« Vorige bericht: 09 juli 2010 om 21:19 - Combiketel 1 jaar voor 49,95