Ik investeer slim

Er bestaat een mogelijkheid om geld te besparen. Bijvoorbeeld door uw eigen huis beter te isoleren, zonnecellen of een warmtepomp aan te schaffen. Een slimme investering! Want een energiezuinig, comfortabel huis behoudt mogelijk beter zijn waarde op de woningmarkt.

De Rijksoverheid stimuleert u als woningeigenaar om in de eigen woning te investeren. Bijvoorbeeld met het tijdelijk verlaagde btw-tarief op arbeidsloon bij renovatie, verbouwing en herstel (tot eind 2014) en via het Nationaal Energiebespaarfonds. De Rabobank en ASN Bank hebben als cofinanciers geïnvesteerd in het Nationaal Energiebespaarfonds waaruit de Energiebespaarlening wordt verstrekt. Afhankelijk van de hoeveelheid verbruikte energie, kan de besparing genoeg zijn om de maandelijkse betaling van de Energiebespaarlening te dekken. Mogelijk is er zelfs wat extra’s te besparen. Bovendien is de lening in de meeste gevallen fiscaal aftrekbaar.
Ook wij dragen graag bij aan energiebesparing en het verduurzamen van de woningvoorraad. Daarom attenderen wij u graag op de Energiebespaarlening. 


 

Voordelen

  • Bespaar energie en kies voor een lagere energierekening.
  • Verbeter uw wooncomfort door een tochtvrij, aangenaam binnenklimaat.
  • Energiebesparende maatregelen kunnen bijdragen aan het waardebehoud van de woning.
  • Spaar het milieu door minder energieverbruik.


De belangrijkste risico’s

  • De besparingsmaatregelen moeten adequaat worden uitgevoerd. Laat u goed adviseren door een deskundige aannemer.
  • Als de energieprijzen dalen of uw energieverbruik verandert, dan kan dit uw mogelijke besparing negatief beïnvloeden.
  • Indien u verhuist voordat de lening is terugbetaald blijven de lasten voor u maar zijn de besparingen voor de nieuwe bewoner.


Hoe werkt de lening?
Particuliere huiseigenaren kunnen een annuïtaire lening afsluiten van minimaal € 2.500,- en maximaal € 25.000,-. Bedragen tot € 5.000,- hebben een looptijd van 7 jaar. Bij bedragen vanaf € 5.000,- is de looptijd 10 jaar. De rente is vast gedurende de looptijd van de lening. De actuele rente is te vinden op www.ikinvesteerslim.nl/rente. De afsluitkosten zijn 2% over de hoofdsom van de lening.

Voor meer informatie of het aanvragen van de Energiebespaarlening gaat u naar www.ikinvesteerslim.nl.
Facebook.com/ikinvesteerslim 
Twitter.com/ikinvesteerslimKredietwaarschuwing
Let op: de Energiebespaarlening is een consumptief krediet. Voor een financieel advies dient de consument zich te wenden tot een financieel adviseur. Bij het gebruik van deze tekst dient u bepaalde regels in acht te nemen. Voor meer informatie verwijzen wij naar: http://www.afm.nl/nl/professionals/regelgeving/informatieverstrekking/kredietwaarschuwing.aspx

 

Contact met Neeleman installatietechniek bv

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht