Energielabel booster

Veel voorkomende vragen, welke maatregelen helpen onze corporatie het best, waarmee kunnen wij de doelstellingen behalen zoals afgesproken in het Convenant Energiebesparing Huursector 28 juni 2012, kan onze coöperatie betaalbare maatregelen nemen om de energielabel sprong te maken? Ja dat kan zeker met onze Energielabel booster. Noodzakelijke stappen worden veelal toch genomen, woningisolatie, dubbelglas, enzovoort. Maar dat is niet altijd voldoende, daarom hebben wij onder het concept Energielabel booster een reeks van technische maatregelen samengesteld, onze zogenaamde ECOPACKS©.

 

ECOPACKS©

Met één van onze ECOpacks© maakt u twee label-stappen met een redelijk eenvoudige oplossing, uw huurders besparen zo’n 20 tot 30 euro per maand op hun energierekening en de investering is met zo’n 2900 euro laag ten opzichte van het resultaat. Dit is een voorbeeld, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer, laat uw huurders bijvoorbeeld kiezen in een combinatie van mogelijkheden, daar zijn onze ECOPACKS© prima voor in te zetten.

 

Van E naar B

Een rijtjeshuis met een oppervlakte van 150m2 en energielabel E, verbruikt de komende 10 jaar ruim 17.000,00 euro meer aan energie dan een woning met een A-label, terwijl binnen het convenant is afgesproken om naar energielabel B te gaan, zie je dat van B naar A nog 280,00 euro per jaar aan energie te besparen is.

Bel mij terug

Bel mij terug

  • De heer Mevrouw
  • calendar_edit bin
  • --- Maak een Keuze --- 8:00 - 11:00 11:00 - 15:00 15:00 - 18:00 Hele dag s Avonds
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht