Data netwerk

Datanetwerken
U kunt niet meer zonder in deze tijd. Eén van de meest belangrijke, dan niet de belangrijkste ader in uw bedrijfsvoering, het datanetwerk. Vaak maken we mee dat het een ondergeschoven kindje is, er is soms al een netwerk waarvan de bekabeling al meer dan 20 jaar oud is, de performance is dan echter veel kleiner dan met een netwerken uit de hedendaagse categorieën.Betrouwbaarheid van het netwerk is van levensbelang binnen uw organisatie, uitval en vertraging is funest. Uw medewerkers moet normaal kunnen werken, zonder oponthoud en kostbare uitval de werkzaamheden waarvoor ze zijn aangenomen kunnen uitvoeren, daarom heeft u Neeleman nodig. Uw medewerkers werkt met plezier en uw klanten kunnen vertrouwen op een goede bereikbaarheid. Als u de hoogste kwaliteit wenst, kunnen wij uw netwerk certificeren. Van ontwerp, aanleg, en het onderhoud kunnen wij u met de hoogste kwaliteit en vakmanschap van dienst zijn, Neeleman heeft het.


Cat5 en Cat6 netwerken

Van wandcontactdoos tot patchkast, Neeleman installeert uw complete datanetwerk in de Categorieën 5 en 6, maar ook glasvezelnetwerken worden door ons aangebracht. Wij zorgen ervoor dat uw netwerk netjes en storingsvrij wordt aangelegd en voldoet aan de gewenste normen en eisen waar uw netwerk aan dient te voldoen. Ook de aanleg van van kabel- en wandgoot systemen nemen wij voor onze rekening. Computersystemen

Wenst u een volledig nieuw systeem, dan kunnen wij u daar in begeleiden. Met onze partners kunnen wij u volledig ontzorgen zodat uw gehele digitale proces van a tot z voor u geregeld wordt, tegen een marktconforme prijs de beste kwaliteit en een hoog servicelevel.

Klein bedrijf of particulier

Het maakt niet uit, of u nu klein bent of dat uw bedrijf groot is, de infrastructuur van een datanetwerk blijft belangrijk. Kies daarom voor de vakman om deze zaken tijdig in beeld te brengen. onze adviseur kan u helpen bij het implementeren van uw nieuwe netwerk, bijvoorbeeld als u gaat verhuizen naar een nieuwe lokatie. Maar ook voor het upgraden van het oude netwerk kunnen wij u van advies voorzien. Soms is kan het zijn dat u thuis ook een datanetwerk nodig heeft, ook daarvoor bent u bij ons aan het goede adres.

Draadloos netwerk

Wilt u een hoogwaardig draadloos netwerk, ook daarvoor moet u bij Neeleman zijn. Wij installeren draadloze netwerken, met zogenaamde wifi-ports voor uw bedrijfsvoering of gewoon in huis. Heeft u al een gastennetwerk? Neeleman kan deze voor u verzorgen zodat uw gasten de beschikking hebben over een afgeschermd maar snel draadloos netwerk.


Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht