Elektrotechniek


Een brede term met een enorme inhoud, wij houden ons bezig met de consumenten, bedrijven en de bouw, waar wij licht en krachtstroominstallatie, duurzame regeltechniek en natuurlijk de normale huis, tuin en keuken zaken op ons nemen.

Licht en krachtinstallaties


Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, installeren en onderhouden van licht en krachtstroominstallaties in zowel uw woonhuis als op het bedrijf. Van stopcontact tot aansluiting van zwaar vermogende machines u bent bij ons aan het juiste adres. Wij maken een knipoog naar de hedendaagse en toekomstige technieken en kunnen u dan voorzien van de meest geavanceerde mogelijkheden in het vakgebied. 

 

 

Verlichtingsinstallaties


Onmisbaar in huis en bedrijf, licht! Neeleman zorgt voor advies, ontwerp, installatie en onderhoud van dergelijke systemen. Of het nu gaat om spots of downlighters, lichtlijnen in bedrijven of de verlichting in uw tuin. Onze focus staat op duurzaam en wij kunnen u optimaal adviseren in de toepassing van duurzame verlichting zoals led. 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht