Warmtepompen


Neeleman in een echte warmtepomp installateur, wij bouwen al vele jaren warmtepomp installaties voor woningen, en bedrijfspanden. Of het nu gaat om een bodemgekoppelde installatie, of een luchtwater warmtepomp, wij ontwerpen, leveren, installeren en onderhouden deze systemen.

 

 

Luchtwater warmtepomp


Een luchtwater warmtepomp is een zeer efficiënte en duurzame manier om warmte op te wekken. Het principe van een luchtwater warmtepomp is eenvoudig, door het afkoelen van de buitenlucht komt er warmte vrij welke kan worden gebruikt voor het verwarmen van een woning of bedrijf. Deze methode is efficiënt omdat het vaak een zeer hoog COP heeft.

Daarmee wordt bedoelt dat iedere kW die je verbruikt om warmte op te wekken lager is dan die het oplevert, en dus zorgt voor hoog rendement.

Ook kan er mee worden gekoeld, belangrijk is dan wel dat de installatie daarop berekend is. Met een luchtwater warmtepomp is het ook mogelijk om een zwembad te verwarmen.

Wij adviseren u graag in deze duurzame energie oplossing.
 

Bron/water warmtepomp 
 Uw huis en/of bedrijf verwarmen met warmte uit de bodem, dat kan met een warmtepompsysteem welke gekoppeld is aan een bodemcollector ook wel bodemwisselaar genoemd. De bodemwisselaars die in de dieptebronnen worden aangebracht zorgen voor de warmte overdracht. Door de bodem verder af te koelen kan in de winter met de vrijgekomen warmte de woning of het bedrijfspand worden verwarmd. In de zomer wordt de afgekoelde bron gebruikt om te koelen.

Deze techniek is zeer efficent, dat komt omdat de bodem een zeer stabiele temperatuur heeft en het koelen in de zomer vrijwel geen extra energie kost, te opzichte van een airconditioning installatie zal de besparing enorm zijn. Al meer dan 10 jaar bouwen wij brongekoppelde warmtepomp installaties voor woningen en bedrijven. Het bouwen van dergelijke installaties vergt de nodige ervaring en Neeleman installatietechniek heeft deze ervaring en kennis ruimschoots in huis.

 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht