Viessman Installatiepartner

Begin jaren 2000 installeerde wij reeds onze eerste warmtepompsystemen. Toen als één van de weinige installateur vertrouwde wij op de veranderingen in de wijze waarop wij onze toekomst met energie om zouden gaan en verlegde wij onze focus op duurzame systemen. Inmiddels zijn wij al zo’n 20 jaar actief en hebben veel ervaring in deze voor vele andere installateurs ingewikkelde systemen. 

 

In 2019 zijn wij Viessmann Installatiepartner geworden, een keuze die vanzelfsprekend is als kwaliteit een motto is. Onze keus voor Viessmann zal duidelijk worden als u met ons in gesprek raakt over uw project. 

 

Over viessmann

Bij Viessmann denken ze al decennia over verduurzamen na. Als familiebedrijf zit het hun DNA om bezig te zijn met volgende generaties, met goede resultaten op de langere termijn. Zo kwam het dus ook, dat Viessmann meer dan 40 jaar geleden al de eerste warmtepomp op de markt bracht. Echt pionieren was dat toen nog. Inmiddels staan de warmtepompen bekend als een van de besten op de internationale markt. 

Misschien is het de Duitse degelijkheid, maar zij geloven vooral in de grote familie van medewerkers die het nu wereldwijd is. Ze zijn betrokken bij elkaar, bij ons als installateur, bij u als onze klant. Gezamenlijk komen we immers tot de beste innovaties. Viessmann voelt zich verantwoordelijk. Zo ontstond bijvoorbeeld de Vitocal, de allereerste superstille warmtepomp. En zo ontstond het moderne design van onze producten. Want ja, het oog wil natuurlijk ook wat.  

De Viessmann Group
De Viessmann Group is internationaal een van de toonaangevende fabrikanten van verwarmings-, industriële en koelsystemen. Het in 1917 opgerichte familiebedrijf telt 12.000 medewerkers en is goed voor een omzet van 2,25 miljard euro voor de groep.

Met 22 productievestigingen in 11 landen, met verkoopkantoren en vertegenwoordigingen in 74 landen en wereldwijd 120 verkoopvestigingen, is Viessmann sterk internationaal georiënteerd. 54 procent van de omzet wordt gerealiseerd in het buitenland.

 

Contact met Neeleman installatietechniek bv

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht