Duurzaam water

Wel eens bedacht dat u wel flink kunt besparen op kostbaar drinkwater? Met regenwater kunt u namelijk heel wat huishoudelijke zaken regelen, zoals o.a de tuin sproeien, de toilet doorspoelen of de wasmachine of vaatwasser op laten draaien.

Drinkwater zal ook door de loop der jaren duurder worden, het is een schaars en het wordt steeds moeilijker om de water op de juiste kwaliteit te krijgen. Daarom is het nog niet zo'n slecht idee om drinkwater alleen te gebruiken voor consumptief gebruik en over te stappen op een regenwater systeem.

Het idee is zo slecht nog niet...
Dat regenwater een prima alternatief is voor allerlei huishoudelijke gebruiksmogelijkheden, dat is wel duidelijk. Maar ook is het goed voor het ontlasten van bijvoorbeeld het riolering stelsel, we slaan het regenwater direct op in bijvoorbeeld een ondergrondse tank nadat het door een filter is gegaan. Daarnaast kan een gemiddeld gezin van vier personen al snel zo’n 80.000 liter drinkwater besparen door regenwater te gebruiken als alternatief.Uitvoering zeker niet onmogelijk!

Neeleman heeft ervaring met dit soort systemen, en het is toch redelijk eenvoudig om een dergelijk systeem aan te leggen.

 Gaat u nieuwbouw, dan raden wij aan om een dergelijk systeem direct met uw bouwplannen mee te nemen, maar ook in bestaande bouw zijn er mogelijkheden om dergelijke installaties aan te leggen. 

 

 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht