Zonnecellen, pv-systemen


Je eigen energiecentrale op het dak van uw woning of bedrijf. Neeleman installatietechniek levert en installeert al sinds eind jaren ’90 dergelijke systemen bij consumenten en bedrijven. Met een zonnepanelen systeem op uw schuine dak of platte dak kunt u zelf energie opwekken voor eigen gebruik, wat u over heeft levert u terug aan uw energieleverancier.

 

Consumenten


Bent u consument en heeft u interesse in een pv-systeem, dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn, wij hebben immers zeer veel ervaring met het leveren en installeren van pv-systemen. Inmiddels hebben wij vele duizenden panelen hebben geleverd en/of geïnstalleerd.

Compleet geïnstalleerd of een doe-het-zelf pakket, wij leveren de systemen op maat en bij zelfmontage ontvangt u een duidelijke handleiding om het systeem succesvol te installeren. Gaat u liever niet het dak op, dan kunnen wij het systeem vakkundig voor u installeren. 

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht