LED verlichting

LED-verlichting is de grootste technologische vooruitgang op het gebied van verlichting sinds de uitvinding van het electrisch licht. Doordat zij enorme kansen biedt in termen van kleur, dynamiek, ontwerpvrijheid en energiebesparing opent LED een overvloed aan nieuwe mogelijkheden.

Waarom Led's?

Verlichting stimuleert ons, zorgt ervoor dat we ons op ons gemak voelen. Onze flexibele LED-verlichtingsoplossingen geven u de mogelijkheid ruimten te personaliseren en de sfeer aan te passen. Dit zorgt voor een unieke beleving.

Daarnaast is LED energiebesparend en heeft LED een langere levensduur.
 

Waarom nu? 

Het moment dat LED-lampen en -armaturen de conventionele oplossingen vervangen is nu aangebroken. Tot voor kort vormden initiële kosten een obstakel om over te stappen, maar de nieuwste technologie maakt LED tot een concurrerende oplossing.

Op het gebied valt er op exploitatiekosten zelfs te besparen met LED vanwege hun energie-efficiëntie en lange levensduur.  

Contact met Neeleman installatietechniek bvOfferte aanvraag

Contact met Neeleman installatietechniek bv

  • De heer mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht