Duurzaam

Duurzaam, dat is tegenwoordig een veel gehoord onderwerp, maar als we het over techniek hebben, dan wordt het ook heel belangrijk! De Nederlandse aardgas reserves slinken en het einde van onze eigen voorraden komt in zicht, met als resultaat dat Nederland afhankelijk wordt van andere gas producerende landen. In 2000 waren de schattingen dat er tot 2025 voldoende aardgas in de Nederlandse aardbodem zou zitten, daarna zijn er nog kleinere gasvelden waar we nog wat uit kunnen putten, maar de kosten zullen wellicht wel gaan stijgen. Denk bij het toenemen van kosten niet alleen aan uw eigen gasverbruik in uw woning, ook veel elektriciteit centrales werken op aardgas waardoor ook elektra wellicht duurder zal worden. We worden dus voor aardgas afhankelijk van b.v. Noorwegen of Rusland of het zogenaamde LNG uit o.a. Rusland waarvoor er op de maasvlakte inmiddels al grote opslangtanks zijn gerealiseerd en in de toekomst nog zal worden uitgebreid. Weet dus dat de komende jaren de post energiekosten op het huishoudgeld een forse stijging zal meemaken.
 

Tip van Neeleman; Investeer nu in energiebesparing, u krijgt direct resultaat, bent voorbereid op de toekomst en het is nu goedkoper dan over 5 of 10 jaar.


Is duurzaam duur?
Waar mogelijkheden zijn is kritiek, niet iedereen zal dus onze mening delen dat investeren in duurzame installatie de beste manier is om energie en dus geld te besparen, je moet het namelijk eerst uitgeven om tot een besparing te komen. Maar investeren in duurzame systemen levert u echt meer op dan u zult denken, wellicht voor de eerste jaren iets minder maar op de wat langere termijn is het veelal alleen maar winst. Duurzaam is dus niet duur!

Twee doelen, of drie voordelen….
Investeren in duurzame installaties zal in ieder geval als resultaat hebben dat u energie gaat besparen, uw energiekosten gaan dus omlaag. Daarnaast draagt u bij aan een betere wereld, dat uw bijdrage daarin maar een druppel op de gloeiende plaat is mag natuurlijk geen reden zijn om het niet te doen, uw bijdrage in net zo belangrijk als die van een ander. Het is ook de meest eenvoudige manier om wat aan milieubescherming te doen, het gaat volledig automatisch, geen extra verplichtingen zoals bij het scheiden van afval.

Maar er is nog een heel groot voordeel, deze spreek u vaak veel beter aan! Het komt steeds vaker voor dat investeren in duurzame energiesystemen direct een positief resultaat geeft, de juiste investering kan een directe meerwaarde voor uw woning betekenen en hierdoor is de terugverdientijd nihil.

Levensloop bestendig wonen

Nog een goede reden om nu in duurzame systemen te investeren is om uw woning levensloopbestendig te maken. Om zo lang mogelijk thuis te kunnen blijven wonen is het raadzaam om vooruit te denken, een investering in tijden dat u het nog makkelijker kunt betalen is gunstiger dan wanneer u niet meer werkzaam bent en geen of bijna geen inkomsten meer heeft. Door te investeren in duurzame systemen gaan uw maandelijkse energiekosten omlaag, dat is gunstig voor de toekomst.

Neeleman is al sinds de jaren ´80 actief als installateur in duurzame installaties, wij weten u als geen ander te adviseren over de mogelijkheden en besparingen die haalbaar zijn. Met de introductie van onze eigen ECOPACKS hebben wij een nieuwe visie ontwikkeld waardoor duurzame systemen u direct een enorm resultaat op leveren. Wij zien u graag in Hét InstallatieHuis om u er alles over te vertellen.

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht