Boeidelen en dakranden

Zijn de boeidelen van uw woning of schuur aan vervanging toe om dat slecht of doorgerot zijn, dan bent u bij Neeleman op het juiste adres. Boeidelen gaan vaak niet zomaar rotten!

D at boeidelen vervangen moeten worden, komt vaak door lekkage van het dak, dakrand afwerking of omdat de dakgoot lek is. Met het vervangen van de boeidelen is dus vaak het probleem nog niet opgelost. Daarom moet eerst de loodgieter erbij komen om te beoordelen waar de oorzaak vandaan komt. 


Als wij de oorzaak hebben geconstateerd kunnen wij u een volledige aanbieding doen voor het vervangen van dakbedekking, dakranden of dakgoten, inclusief het vervangen van de boeidelen. 

Houten boeidelen worden het meest geplaatst met Meranti hardhout, dit omdat het bijzonder sterk hout is wat lang mee gaat. Meranti heeft een veel lagere levensduur dan een goedkopere houtvarianten zoals bijvoorbeeld multiplex. Daarnaast wordt ook vaak Trespa gebruikt. Trespa is een materiaal wat van samengeperste houtvezels in combinatie met kunststoffen wordt gemaakt. Trespa lijkt veel meer op kunststof dan hout.Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Door het onderstaande formulier in te vullen kunt u een offerte aanvraag doen, onze afdeling verkoop neemt zo spoedig als mogelijke contact met u op, voor het bespreken van de aanvraag en het maken van een afspraak indien dit benodigd mocht zijn.
 

  • De heer Mevrouw
  • Gemarkeerde velden zijn verplicht