Vacature

 

Neeleman zoekt wegens uitbreiding nieuwe medewerkers

 

Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen zijn wij als totaalinstallateur al 80 jaar actief in de installatiebranche waarbij we installatiewerken uitvoeren voor particulieren, bedrijven en aannemers. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit tussen Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, maar het komt ook voor dat we elders in het land projecten uitvoeren.
 

Als huisinstallateur van Budgetketel voeren wij alle installatiewerkzaamheden uit en daarnaast doen wij badkamerrenovatie projecten voor derden en in eigen beheer. Verder zijn wij al tientallen jaren actief in de verkoop, installatie en het onderhoud aan duurzame installatie zoals; zonneboilers, warmtepompen, wtw-ventilatiesystemen, pv-systemen en LED projecten.

Om aan de groeiende vraag naar onze diensten te kunnen blijven voldoen, zijn wij op korte termijn op zoek naar nieuwe medewerkers in de onderstaande functies. 
 • Zelfstandige loodgieter
 • Leerling loodgieter
 • Zelfstandige elektromonteur
 • Leerling elektrotechniek
 • Installatiemonteur(s) koffieautomaten
 • ZZP loodgieters / cv-monteurs
 • Stagiaire administratief
 • Verkoper(s) buitendienst (meerdere regio’s in NL)
 • Servicepartners (meerdere regio’s in NL)
 • Installatiepartners (meerdere regio’s in NL)
 
OPERATIONEEL MANAGER
In deze functie ben je de schakel tussen onze klanten en alle uitvoerende afdelingen, je bent verantwoordelijk voor de (service)planning en ondersteund de afdeling verkoop en projects. Je voert het eerste telefonisch contact met onze klanten en onze monteurs, maakt afspraken met klanten voor installatie en service bezoeken, verzorgt de planning van de service- en onderhoudscontracten. Waar mogelijk en nodig voer je ondersteunende taken uit voor andere afdelingen op kantoor. Je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse uitstekend in woord en geschrift, je bent stressbestendig en heb geen 8 tot 5 mentaliteit en het is in deze functie erg belangrijk dat je leidinggevende capaciteiten hebt. Wij vinden vriendelijkheid, geduld en mensen positief motiveren een belangrijk uitgangspunt om samen met je collega’s een sterk team te vormen. Affiniteit met de installatiebranche is een pre.    

ZELFSTANDIGE LOODGIETER

Je bent een specialist in je vak als loodgieter waarbij je werkzaamheden verricht zoals de aanleg en onderhoud van waterleidingen-, afvoeren, verwarmingsinstallaties. Daarnaast heb je een goede ervaring in het aanbrengen en onderhouden van dak, lood en zinkwerk. In jouw zelfstandige functie ben je de verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taaluitstekend in woord en geschrift.   

LEERLING MONTEUR(S) WTB

Kom jij net van de middelbare school en ben je op zoek naar een baan met leermogelijkheden, dan kunnen wij je misschien een mooie uitdaging bieden waarbij je tijdens werk in combinatie met een opleiding jezelf kan ontwikkelen tot zelfstandige verwarmingsmonteur en loodgieter. In jouw functie ben je samen met je leidinggevende monteur een verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.  

ZELFSTANDIGE ELEKTROMONTEUR
Je bent een goed opgeleide specialist in je vak als elektromonteur waarbij je werkzaamheden verricht zoals de aanleg en onderhoud van elektrotechnische installatie, PV-systemen en andere technische installaties. In jouw zelfstandige functie ben je de verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.

LEERLING MONTEUR(S) ELEKTROTECHNIEK
Kom jij net van de middelbare school en ben je op zoek naar een baan met leermogelijkheden, dan kunnen wij je misschien een mooie uitdaging bieden waarbij je tijdens werk in combinatie met een opleiding jezelf kan ontwikkelen tot zelfstandige elektromonteur. In jouw functie ben je samen met je leidinggevende monteur een verantwoordelijke schakel tussen de klant en het bedrijf, je ziet er verzorgt en representatief uit en beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.  

INSTALLATIEMONTEUR(S) KOFFIEAUTOMATEN
In deze functie ben je verantwoordelijk voor de installatie van koffieautomaten van een bekent Koffiemerk. De werkzaamheden zullen bestaan uit montage van-, het aansluiten van koffieautomaten op het water- en elektriciteitsnet, als mede de installatie van randapparatuur zoals filters en koelers. Het programmeren en afstellen van het systeem op smaakwens van de klant behoord eveneens tot je taken. Na een interne opleiding ga je zelfstandig op pad en bedien je de klanten met zeer grote zorg en tevredenheid. Voor deze functie is het van belang dat je er verzorgt en representatief uit ziet en dat je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift beheerst.    

ZZP LOODGIETER / CV-MONTEURS

Wij zoeken naar ervaren loodgieters en/of cv-monteurs voor het aanleggen van leidingwerk, standleidingen en daarnaast ben je inzetbaar voor ketelvervanging werkzaamheden in enkel stuks en projecten matige situaties in nieuwbouw, renovatie voor woningbouw en utiliteit waar productiegericht wordt gewerkt en je beschikt over de nodige ervaring. Daarnaast heb je de nodige kennis en ervaring in afmontage van leidingwerk, centrale verwarmingssystemen en sanitaire installaties. Voor deze functie is het van belang dat je er verzorgt en representatief uit ziet en dat je de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift beheerst.

STAGIAIRE ADMINISTRATIEF

Ben je op zoek naar een stage plek als administratief medewerker, dan hebben wij wellicht een tijdelijke periode beschikbaar die kan aansluiten op je opleiding. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.

VERKOPER BUITENDIENST
Voor onze afdeling centrale verwarming zijn wij voor verschillende regio’s in Nederland opzoek naar ZZP verkopers die doormiddel van actieve acquisitie en op afspraaksturing van uit het bedrijf in hun rayon cv-ketels en warmtepompen opnemen en verkopen bij particulieren, bedrijven, VvE’s en/of andere partijen op basis van provisie en een basisvergoeding. Details omtrent deze functie kunt middels een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor verkrijgen.

SERVICEPARTNERS
Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar servicepartners centrale verwarming ten behoeve van het uitvoeren storingsbezoeken en service en onderhoud opdrachten. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze servicepartners die wij hebben vastgelegd in een prospectus. Geïnteresseerde kunnen zich middels een korte (bedrijf)presentatie van uw eigen bedrijf en kwaliteiten per e-mail (info@neeleman.com) bij ons melden.     
       
INSTALLATIEPARTNERS
Voor diverse regio’s in Nederland zijn wij op zoek naar installatiepartners centrale verwarming ten behoeve van het uitvoeren cv-ketel installatieopdrachten. Wij stellen hoge kwaliteitseisen aan onze installatiepartners die wij hebben vastgelegd in een prospectus. Geïnteresseerde kunnen zich middels een korte (bedrijf)presentatie van uw eigen bedrijf en kwaliteiten per e-mail (info@neeleman.com) bij ons melden.        

Heeft u interesse in een van deze functies dan kunt u deze middels een schriftelijke sollicitatie aan ons richten waarbij u uw motivatie duidelijk weergeeft en tevens een Curriculum Vitae als bijlage meestuurt. Dit alles kunt u mailen ter attentie van de heer L. Neeleman op het e-mailadres pz@neeleman.com   

 

Sollicitatie-formulier

Sollicitatie-formulier

 • De heer Mevrouw
 • Nee Ja
 • Gemarkeerde velden zijn verplicht